Over ons

Een grote groep enthousiaste medewerkers van de stichting staat voor u klaar.   Onze instructeurs zijn  verpleegkundigen werkzaam op diverse terreinen in de gezondheidszorg zoals Anesthesie, Intensive Care, Spoed Eisende Hulp, thuishulp en Baby en Kinderen en kunnen bogen op goede kennis van zaken op het gebied van reanimeren.   Onze stichting is geaccrediteerd door de Nederlandse Hartstichting en als zodanig ook erkend binnen de Nederlandse Reanimatieraad.

Hieronder stellen wij ons graag aan U voor:

Henk Henkes, Voorzitter

Mijn Naam Henk. Ik ben 68 Jaar en met pensioen. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen. In mijn werkzame leven ben ik anesthesie-verpleegkundige geweest, eerst in een tweetal ziekenhuizen in Den Haag en de laatste 32 jaar in het ziekenhuis in Zutphen. Als anesthesie-verpleegkundige was ik lid van het reanimatieteam van het ziekenhuis. Ook ben ik daar een heel aantal jaren reanimatie-instructeur geweest. Ongeveer 15 jaar ben ik nu instructeur bij de SHZ eo en sinds medio 2020 ook voorzitter van de stichting. Omdat ik weet uit mijn ervaring, hoe belangrijk snelle en goede reanimatie bij een circulatiestilstand is, zet ik mij al jaren in voor onze stichting. Daarnaast ben ik, als vrijwilliger, tramconducteur in het Openluchtmuseum in Arnhem en werk ik nog af en toe bij de GGD.

Foto van Ruud Valkenborg, Secretaris

Ruud Valkenborg, Secretaris

Mijn naam is Ruud en met mijn leeftijd van 68 jaar geniet ik nu, na 42 jaar in het blok I.C.U.- C.C.U en SEH met plezier gewerkt te hebben als verpleegkundige, heerlijk van mijn pensioen. Vele jaren heb ik in het ziekenhuis ook als instucteur ALS- BLS en baby/kinder reanimatie lesgegeven en zo in 2003 bij de “groep vrienden van de hartstichting” begonnen als instructeur, wat in 2005 over ging in de Stichting Hartreanimatie Zutphen eo. Sinds de oprichting heb ik zitting in het bestuur als de secretaris. Vanuit de ervaring in de praktijk, vind ik het leuk zo mijn kennis te delen met de cursisten en zo, hoewel een beladen onderwerp, toch in een gezellige avond de kunst van het reanimeren over te brengen. Maar van lieverlede ga ik nu ook een stapje terug doen. want ik hou erg van te trekken met mijn caravan en verre reizen te maken. Daar gaat veel tijd in zitten. Grote hobby is ook het sportduiken in warm water. Tuinieren is in opkomst, moet daar nog veel van leren. Daarnaast kan ik ook genieten van mijn kleinkinderen.

Jeffrey Meijer, Penningmeester

Mijn naam is Jeffrey. Ik ben 28 jaar oud en nu ongeveer 3 jaar werkzaam bij deze stichting. De eerste tijd hield ik mij bezig met de administratie en sinds 2022 ben ik Penningmeester van de stichting. In het dagelijkse leven werk ik als service adviseur in de autobranche.

Natasja Heuvelink, Coördinator administratie

Mijn naam is Natasja, 48 jaar getrouwd en heb 2 Kinderen. Zelf ben ik werkzaam als welzijn medewerker in de zorg. vanaf 2000 doe ik al de administratie voor deze stichting, eerst altijd samen met mijn moeder en vanaf 2022 zal ik dit alleen voorzetten. Ik vind het heel belangrijk dat mensen leren reanimeren. Ik heb met eigen ogen gezien hoe dit levensreddend kan zijn. Daarom zet ik mij hiervoor in.

Jarne Heuvelink, Content en Website beheer

Manon Wullink, Medewerker Administratie

Mijn naam is Manon, 46 jaar woon in Lochem samen met mijn man en mijn 2 Kinderen. In het dagelijks leven werk ik in de Primera in Lochem. Leuk en afwisselend werk waar ik nog steeds plezier aan beleef. Ik werk nu 12 jaar voor de stichting, hierbij verricht ik administratieve taken. We hebben een ontzettend leuk team samen met de instructeurs en iedereen die de stichting een warm hart toevertrouwd. Ik heb in mijn naaste omgeving gezien hoe belangrijk en levensreddend een reanimatie kan zijn. Daarom zou ik tegen iedereen willen zeggen; schrijf je vandaag nog in voor een cursus!

Elianne Heuvelink, Instructeur

Mijn naam Elianne ik ben 23 jaar en nu bijna 4 jaar lang werkzaam als verpleegkundige in de wijkverpleeging. Ik werk nu 7 jaar voor de stichting. De eerste jaren voor de administratie en de laatste 2 jaar als instructeur.

Dorien van Rooy, Instructeur

Ik ben Dorien van Rooy en woon samen met mijn partner en twee dochters. Ik ben vanaf 1976 al werkzaam in de zorg en werk nu als SEH-verpleegkundige in het Gelre Ziekenhuis. Vanaf 1998 verzorg ik al reanimatielessen in het ziekenhuis en sinds 2015 ook voor de stichting.

Rodie Heuvelink, Instructeur

Mijn naam is Rodie, woon met mijn vriend en 3 kinderen in Hengelo. Sinds 2004 werk ik als verpleegkundige, op dit moment doe ik dat bij Sensire in de wijk. Sinds 2006 volg ik al reanimatiecursus via de Hartstichting. Nu mag ik sinds 2022 deze ook zelf geven. Ik hoop jullie alle te zien op een van de avonden.

Karina Krupe, Instructeur

Ik ben Karina woon in Zutphen en ben getrouwd. Al vele jaren werk ik in het ziekenhuis in Zutphen als verpleegkundige op de spoedeisende hulp. Sinds een paar jaar geef ik reanimatie training, in het ziekenhuis en voor de stichting. Ik vind het belangrijk en leuk om mijn hierover aan anderen te leren, en om te laten zien hoe belangrijk reanimeren is. Hopelijk tot ziens op een van onze trainingsavonden.

Ria Koppelman, Instructeur

Ik ben Ria. Werkzaam op de SEH en EHH. Ik geef reanimatie lessen binnen en buiten het ziekenhuis.

Telefoonnummer: 06-39570957
E-mailadres: info@hartreanimatiezutphen.nl
Adres: Het Eiland 43, 7231 NV Warnsveld
KvK nr: 08139157

Per 15 november

Adres van onze leslocatie:

't Warnshuus Dreiumme 43. ('s avonds via de hoofdingang bibliotheek aan de Runneboom)

©2022 Stichting Hartreanimatie Zutphen eo.