Over ons

Een grote groep enthousiaste medewerkers van de stichting staat voor u klaar.   Onze instructeurs zijn  verpleegkundigen werkzaam op diverse terreinen in de gezondheidszorg zoals Anesthesie, Intensive Care, Spoed Eisende Hulp, thuishulp en Baby en Kinderen en kunnen bogen op goede kennis van zaken op het gebied van reanimeren.   Onze stichting is geaccrediteerd door de Nederlandse Hartstichting en als zodanig ook erkend binnen de Nederlandse Reanimatieraad.

Hieronder stellen wij ons graag aan U voor:

Dorien van Rooy, Instructeur

Ik ben Dorien van Rooy en woon samen met mijn partner en twee dochters. Ik ben vanaf 1976 al werkzaam in de zorg en werk nu als SEH-verpleegkundige in het Gelre Ziekenhuis. Vanaf 1998 verzorg ik al reanimatielessen in het ziekenhuis en sinds 2015 ook voor de stichting.

Rodie Heuvelink, Instructeur

Mijn naam is Rodie, woon met mijn vriend en 3 kinderen in Hengelo. Sinds 2004 werk ik als verpleegkundige, op dit moment doe ik dat bij Sensire in de wijk. Sinds 2006 volg ik al reanimatiecursus via de Hartstichting. Nu mag ik sinds 2022 deze ook zelf geven. Ik hoop jullie alle te zien op een van de avonden.

Karina Krupe, Instructeur

Ik ben Karina woon in Zutphen en ben getrouwd. Al vele jaren werk ik in het ziekenhuis in Zutphen als verpleegkundige op de Spoed Eisende Hulp. Sinds een paar jaar geef ik reanimatie training, in het ziekenhuis en voor de stichting. Ik vind het belangrijk en leuk om mijn hierover aan anderen te leren, en om te laten zien hoe belangrijk reanimeren is. Hopelijk tot ziens op een van onze trainingsavonden.

Ria Koppelman, Instructeur

Ik ben Ria. Werkzaam op de SEH en EHH. Ik geef reanimatie lessen binnen en buiten het ziekenhuis.

Elianne Heuvelink, Instructeur

Ik ben Elianne. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in de wijk en het verpleeg technisch team bij Buurtzorg in Vorden. Ik geef nu sinds een paar jaar les binnen de Hartstichting. Dit vind ik erg leuk om naast mijn werk erbij te doen!

Henk Henkes, Voorzitter SHZeo

Mijn naam is Henk Henkes. In mijn werkzame leven ben ik anesthesie-verpleegkundige geweest, eerst in een tweetal ziekenhuizen in Den Haag en de laatste 32 jaar in het ziekenhuis in Zutphen. Als anesthesie-verpleegkundige was ik lid van het reanimatieteam van het ziekenhuis. Ook ben ik daar een heel aantal jaren reanimatie-instructeur geweest. Sinds ongeveer 15 jaar ben ik instructeur bij de SHZ eo en sinds medio 2020 ook voorzitter van de stichting. Omdat ik weet uit mijn ervaring, hoe belangrijk snelle en goede reanimatie bij een circulatiestilstand is, zet ik mij al jaren in voor onze stichting.

Manon Wullink, Secretaris SHZeo

Mijn naam is Manon en woon in Lochem samen met mijn man en mijn 2 kinderen. In het dagelijks leven werk ik in de Primera in Lochem. Leuk en afwisselend werk waar ik nog steeds plezier aan beleef. Ik werk nu 12 jaar voor de stichting, hierbij verricht ik administratieve taken. We hebben een ontzettend leuk team samen met de instructeurs en iedereen die de stichting een warm hart toevertrouwd. Ik heb in mijn naaste omgeving gezien hoe belangrijk en levensreddend een reanimatie kan zijn. Daarom zou ik tegen iedereen willen zeggen; schrijf je vandaag nog in voor een cursus!

Bert van der Veen, Pennigmeester SHZeo

Ik ben Bert. Ik ben de penningmeester van de stichting sinds de oprichting op 16 september 2005. Van beroep ben ik administrateur, dus het penningmeesterschap is passend bij hetgeen waarmee ik de kost verdien. De Stichting Hartreanimatie Zutphen is een nuttige instantie waar ik graag een bijdrage aan lever.

Telefoonnummer: 06-39570957
E-mailadres: info@hartreanimatiezutphen.nl
Adres: Nachtwachtplein 6, 7242 CS Lochem
KvK nr: 08139157
IBAN: NL 38 RABO 0319 7004 10

Adres van onze leslocatie:

't Warnshuus Dreiumme 43. ('s avonds via de hoofdingang bibliotheek aan de Runneboom)

©2024 Stichting Hartreanimatie Zutphen eo.