De laatste nieuwtjes. 

Dubbel feest bij afscheid van: lintje voor Janny en Bert

Janny en Bert van der Veen uit Zutphen zetten zich al jarenlang belangeloos in voor onder andere de Stichting Hartreanimatie. Ze bezochten gisteravond in Warnsveld een vergadering van die stichting en werden daar aangenaam verrast: het echtpaar kreeg een lintje.Dubbel feest dus in huize Van der Veen. Bert was het meest verrast, want hij had op slechts één feestje gerekend. Bert had zijn vrouw voorgedragen voor de Koninklijke onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje Nassau. Omdat ook Bert zich al lange tijd inzet voor de samenleving, werd in het diepste geheim ook voor hem een lintje aangevraagd. Ietwat overrompeld nam hij de onderscheiding in ontvangst van locoburgemeester Mathijs ten Broeke.

Janny is al 20 jaar vrijwilligster bij Stichting Hartreanimatie, waar zij alles regelt rondom de administratie. Bert was penningmeester sinds de oprichting Stichting Hartreanimatie in 2005. Na al deze jaren gaat het echtpaar het wat rustiger aan doen.

Het verraste echtpaar

Start van het najaar seizoen

Op 28 augustus gaan we weer van start met het najaar seizoen. Iedereen is weer uitgerust en terug van de vakantie. We hebben er weer plezier in om te beginnen

Telefoonnummer: 06-39570957
E-mailadres: info@hartreanimatiezutphen.nl
Adres: Het Eiland 43, 7231 NV Warnsveld
KvK nr: 08139157

Per 15 november

Adres van onze leslocatie:

't Warnshuus Dreiumme 43. ('s avonds via de hoofdingang bibliotheek aan de Runneboom)

©2022 Stichting Hartreanimatie Zutphen eo.