Hartslag Nu

Als Burgerhulpverlener vergroot je de overlevingskans van mensen met een hartstilstand. Jij start met reanimeren totdat de professionele hulpverlening er is. Hierdoor kun je helpen levens te redden! Iedereen die een reanimatiecursus en de eerste herhalingscursus gevolgd heeft, kan zich als Burgerhulpverlener aanmelden op de website hartslagnu.nl . Bij een melding van een reanimatie op de Centrale Post Ambulance, wordt naast de professionele hulpdiensten ook een groep Burgerhulpverleners opgeroepen, die zich binnen een bepaalde afstand van de locatie van het slachtoffer bevindt. Een aantal wordt gevraagd direct naar het slachtoffer toe te gaan en een aantal wordt gevraagd naar de locatie toe te gaan, waar een AED te vinden is met de code van de kast waarin de AED hangt. Daarna gaan zij ook naar het slachtoffer toe. Aan deze oproep is een kaartje (met routebeschrijving) toegevoegd.

Een oproep is geheel vrijblijvend: je kan gaan of je kan niet gaan.
Korte tijd na de reanimatieoproep krijg je een enquête formulier via de mail toegestuurd over de reanimatieoproep. Invullen is vrijblijvend!

Belangrijk is dat je zelf jouw eigen gegevens beheert in de bovengenoemde website. De datum die je in moet vullen, ligt maximaal een jaar na de laatst gevolgde herhalingsles. Eerder mag natuurlijk ook. Heb je dat na een jaar nog niet gedaan, dan krijg je automatisch bericht van HartslagNu, dat je opnieuw een herhalingscursus moet volgen, als je opgeroepen wil blijven worden als burgerhulpverlener.

Telefoonnummer: 06-39570957
E-mailadres: info@hartreanimatiezutphen.nl
Adres: Nachtwachtplein 6, 7242 CS Lochem
KvK nr: 08139157
IBAN: NL 38 RABO 0319 7004 10

Adres van onze leslocatie:

't Warnshuus Dreiumme 43. ('s avonds via de hoofdingang bibliotheek aan de Runneboom)

©2024 Stichting Hartreanimatie Zutphen eo.